Partituren voor workshop “Zing mee het het DVE!”

Doet u mee aan onze workshop? Leuk! Op deze pagina vindt u informatie over de muziek die we gaan instuderen. U kunt de bladmuziek hier downloaden. Gelieve deze zelf uitgeprint mee te nemen. Als u een eigen partituur heeft, mag dat natuurlijk ook.

Als u nog geen kaartjes heeft, bestel deze dan snel (op=op!).

De volgende stukken staan op het programma. Het is niet verplicht deze muziek alvast in te studeren, maar enige studie vooraf zorgt er wel voor dat de workshop leuker is. U kunt de muziek instuderen door de noten goed te bekijken, te kijken en te luisteren naar opnames  en door mee te zingen met oefenmateriaal*.

Muziekstuk

Opname

Oefenmateriaal*

Uit de Matthäus Passion:   link
  • Openingskoor: Kommt ihr Töchter (koor 1 door deelnemers aan de workshop, koor 2 door DVE, jongenskoor door DVE-sopranen)
link  
  • Koraal: Herzliebster Jesu
link  
  • O Haupt voll Blut und Wunden
link  
Uit de Johannes Passion:   link
  • Slot: Ach Herr, lass dein lieb Engelein
link  
Uit de Hohe Messe:   link
  • Slot: Dona nobis pacem
link  

*: het oefenmateriaal bestaat uit linkjes naar de externe site “Cyberbass”. Op deze site kunt u luisteren naar de noten van uw eigen stemgroep door te klikken op de juiste link in de kolommen “vocal parts”. U kunt de speler op deze pagina bedienen door op de linkjes onder de speler te klikken (onder andere: sneller, langzamer, 3 seconden vooruit, herhalen, etcetera).