Algemene voorwaarden

Hieronder staan de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op online kaartverkoop van het Deventer Vocaal Ensemble.

BEGRIPPEN

Evenement: een concert of een andere activiteit van het Deventer Vocaal Ensemble dat plaatsvindt op een bepaalde locatie op een bepaald tijdstip en waarvoor (online) toegangskaarten worden verkocht.

Toegangskaart: het document dat u via www.deventervocaalensemble.nl bestelt en betaalt en dat toegang geeft tot een evenement. Toegangskaarten worden na betaling automatisch gegenereerd en digitaal opgestuurd naar het door u opgegeven email adres. Een toegangskaart dient bij de ingang van de locatie van het evenement getoond te worden aan de organisatie van het evenement. Dit kan op een scherm (mobiele telefoon, tablet); uitprinten is dus niet nodig (maar mag wel). U bent er als bezoeker zelf voor verantwoordelijk dat uw toegangskaart goed leesbaar is en dat een eventuele code scanbaar is.

GELDIGHEID EN DUUR

Een toegangskaart wordt gekocht voor een evenement en is niet geldig voor een ander evenement dan dat genoemd is op de toegangskaart. Een toegangskaart geeft toegang voor één persoon en mag worden doorverkocht.

HERROEPINGSRECHT EN ANNULERING

Het annuleren van een toegangskaart zonder opgaaf van reden is mogelijk binnen 7 dagen na datum van aankoop (bedenktermijn). U kunt hiervoor een mail sturen aan kaartverkoop@deventervocaalensemble.nl, onder vermelding van naam, datum aankoop, bankrekeningnummer en e-mailadres. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons retour. Na het verstrijken van de bedenktermijn worden toegangskaarten in principe niet teruggenomen, omgewisseld voor geld of vervangen.

PRIVACY

Het Deventer Vocaal Ensemble verwerkt persoonsgegevens met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving. Hoe wij dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

WIJZIGING VAN DEZE VOORWAARDEN

Het Deventer Vocaal Ensemble behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen. U kunt de meest recente versie van de algemene voorwaarden op www.deventervocaalensemble.nl terugvinden.

Versie 1, 11 april 2023.